

NW05

Oulton Park - Island Circuit

26th October 2019

Timetable (provisional)



v1 - 27.08.19

Saturday 26th October							
Start		End	Duration	Category	Session	Sign-On	Scrut.
08:30	-	08:50	00:20	Dunlop Endurance Championship	Warm Up	07:05	07:10
09:00	-	09:20	00:20	Michelin Clio Cup Series	Qualifying	07:35	07:40
09:35	-	09:55	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Car Championship	Qualifying	08:05	08:10
10:05	-	10:25	00:20	Mighty Minis Championship	Qualifying	08:35	08:40
10:40	-	11:10	00:30	Dunlop Endurance Championship	Qualifying		
11:20	-	11:45	00:25	Michelin Clio Cup Series	Race 1	12 Laps	
12:00	-	12:25	00:25	CNC Heads Sports/Saloon Car Championship	Race 2	20 Mins + 1 Lap	
12:25	-	13:10	00:45	Lunch	-	•	-
13:10	-	14:10	01:00:00	Dunlop Endurance Championship	Race 3	60 Mins	
14:25	-	14:45	00:20	Mighty Minis Championship	Race 4	20 Mins	
14:55	-	15:20	00:25	Michelin Clio Cup Series	Race 5	12 Laps	
15:35	-	16:00	00:25	CNC Heads Sports/Saloon Car Championship	Race 6	20 Mins + 1 Lap	
16:10		16:30	00:20	Mighty Minis Championship	Race 7	20 Mins	
16:45		17:45	01:00:00	Dunlop Endurance Championship	Race 8	60 Mins	

^{*} NB: All timetables are subject to change, therefore please be in the assembly area at least 20 minutes prior to the scheduled starting time of your qualifying session or race