

NW03

## **OULTON PARK - INTERNATIONAL**

## **12TH SEPTEMBER 2020**



Timetable (provisional)

v5 - 6.9.2020

Start		End	Duration	Category	Session	Sign-On	Scrut.
08:30	-	09:00	00:30	Dunlop Endurance Championship - Endurance class	Qualifying	-	-
09:10	-	09:30	00:20	Caterham Graduates Championship - All cars	Qualifying	-	-
09:40	-	10:00	00:20	CNC Heads Sports/Saloons Championship	Qualifying	-	-
10:10	-	10:30	00:20	Kumho BMW Championship	Qualifying	-	-
10:40	-	11:00	00:20	Dunlop Endurance Championship - Trophy Class	Qualifying	-	-
11:15	-	11:40	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigmax & Sigma 135	Race 1	25 mins	
11:55	-	12:20	00:25	CNC Heads Sports/Saloons Championship	Race 2	20 min + 1 lap	
12:20	-	13:00	00:40	Lunch			
13:00	-	14:00	01:00	Dunlop Endurance Championship - Endurance Class	Race 3	60 mins	
14:15	-	14:35	00:20	Kumho BMW Championship	Race 4	20 min	
14:50	-	15:15	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigmax, Sigma 150 & Classic	Race 5	25 mins	
15:30	-	15:55	00:25	CNC Heads Sports/Saloons Championship	Race 6	20 min + 1 Lap	
16:10	-	17:00	00:50	Dunlop Endurance Championship - Trophy Class	Race 7	50 mins	
17:15	-	17:35	00:20	Kumho BMW Championship	Race 8	20 mins	
17:50	-	18:15	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigma 150/135 & Classic	Race 9	25 mins	

<sup>\*</sup> NB: All timetables are subject to change, therefore please be in the assembly area at least 20 minutes prior to the scheduled starting time of your qualifying session or race