THRUXTON HISTORIC



SATURDAY 11 JUNE

09:00	09:30	Untimed Practice - Closed wheel	Practice	30 mins
09:40	10:05	HRDC 'Jack Sears Trophy' for Touring Cars 1958 – 1966	Qualifying	25 mins
10:15	10:45	RAC Woodcote Trophy		
		& Stirling Moss Trophy for pre-61 sportscars	Qualifying	30 mins
10:55	11:15	Jochen Rindt Trophy	Qualifying	20 mins
11:25	11:55	Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy	Qualifying	30 mins
12:05	12:25	Midget & Sprite Challenge	Qualifying	20 mins
12:25	13:25	Lunch Break		60 mins
13:25	14:10	HRDC 'Jack Sears Trophy' for Touring Cars 1958 – 1966	Race	45 mins
14:25	15:25	RAC Woodcote Trophy		
		& Stirling Moss Trophy for pre-61 sportscars	Race	60 mins
15:40	16:00	Jochen Rindt Trophy - Race 1	Race	20 mins
16:15	17:15	Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy	Race	60 mins
17:30	17:50	Midget & Sprite Challenge - Race 1	Race	20 mins

SUNDAY 12 JUNE

08:55	09:10	HRDC 'Dunlop Allstars' for pre-'66 Sports		
		GT & Touring Cars	Qualifying	15 mins
09:20	10:45	Church Break		85 mins
10:45	11:15	Pre '63 GT & Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
11:25	11:55	Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Qualifying	30 mins
12:05	12:20	HRDC 'Classic Alfa Challenge' for 750 - 116 Alfa Romeos	Qualifying	15 mins
12:20	13:20	Lunch Break		60 mins
13:20	13:40	Midget & Sprite Challenge - Race 2	Race	20 mins
13:55	14:25	HRDC 'Dunlop Allstars' for pre-'66 Sports		
		GT & Touring Cars	Race	30 mins
14:40	15:40	Pre '63 GT & Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Race	60 mins
15:55	16:15	Jochen Rindt Trophy - Race 2	Race	20 mins
16:30	17:30	Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Race	60 mins
17:45	18:15	HRDC 'Classic Alfa Challenge' for 750 - 116 Alfa Romeos	Race	30 mins

The programme may be brought forward, or the programme order may be amended. Competitors should listen carefully to the instructions given to them by their Championship Co-ordinator and/or Paddock announcements. It may not be possible to accommodate competitors arriving after the Assembly Area has been cleared. All times are provisional & may be changed without notice. It is the competitors' responsibility to watch the progress of the meeting & to be in the race assembly area no later than 20 minutes prior to the start of the race. Failure to comply may result in space being given to reserves.









